Relax & Shiatsu Qi in Heerde

Relax & Shiatsu Qi: Energie herstel van balans van lichaam en geest.

Over Relax & Shiatsu Qi

Relax & Shiatsu Qi valt onder de rubriek massage uit Epe.

De drijvende kracht achter Relax & Shiatsu Qi is Mirjam Edel. Mirjam hecht veel waarde aan het uitstralen en overbrengen van ontspannende en rustgevende energie. Dit voelt u wanneer u in de praktijk Relax & Shiatsu Qi komt.

Wilt u graag een behandeling maar bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan denkt Mirjam graag na over de mogelijkheid van een behandeling op locatie.

Mirjam heeft in haar praktijk als basis Namikoshi Shiatsu. Deze ondersteund Mirjam met diverse andere technieken zoals: Edelsteen remedies, medical taping, bloesemremedies, Do tai, Akido, ademhalingsoefeningen, Ken Yamamoto techniek en Sotai.

Mirjam zal zich afstemmen op uw specifieke situatie. Het doel is om uw energiestroom te optimaliseren en Mirjam zal u helpen om de balans tussen uw lichaam en geest te herstellen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Relax & Shiatsu Qi? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Relax & Shiatsu Qi uit de rubriek massage uit Epe is gevestigd aan de Kerkdijk 21A in Heerde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53531327.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Relax & Shiatsu Qi zijn o.a. :