Praktijk Innergy in Apeldoorn

Praktijk Innergy | Praktijk voor balans tussen lichaam en geest, ontspanning, inzicht en pijnverlichting.

Over Praktijk Innergy

Praktijk Innergy valt onder de rubriek geneeskunde in Epe.

Sanne van Holistische Praktijk Innergy ondersteunt jou in jouw proces naar meer balans, ontspanning en geluk in jouw leven. Dit doet zij door haar kennis en ervaring op het gebied van wandelcoaching, holistische therapie en reiki uit te oefenen. DIt wordt gedaan in haar praktijk aan huis of in de vrije natuur.

Heb je het gevoel dat je vastloopt, niet meer in je kracht zit en niet helemaal jezelf bent? Ervaar je vervelende mentale of fysieke klachten? Gedragspatronen waar je niet los van komt, of ben jij toe aan even een moment voor jezelf. Even ontspannen, ont-stressen en tot rust komen? Jouw energie weer laten stromen en de verbinding met jouw hart te voelen?

Dan ben je bij Holistische praktijk Innergy aan het juiste adres!

Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken, door gebruik te maken van universele energie. Dit door middel van handopleggingen. Van oorsprong is Reiki een Japanse natuurgeneeswijze van het Usui System of Natural Healing. Vrij vertaald betekent Reiki 'universele levensenergie'. Alles wat leeft en groeit heeft deze levensenergie nodig om te kunnen bestaan. De levensenergie bevindt zich dan ook overal in en om ons heen.

Holistische therapie is gebaseerd op het feit dat er verbanden bestaan tussen lichaam en geest. Onze fysieke klachten kunnen ons vertellen dat er een disbalans is. Andersom kunnen geestelijke klachten zich uiteindelijk fysiek in ons lichaam uiten.

Sanne gelooft in de kracht van ieder individu. Door zelfontplooiing en ontwikkeling zijn we in staat tot grote transformatie en kunnen we ons zelfhelend vermogen op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch) vergroten. Dit houdt vaak in dat je pijn en verdriet eerst aangaat om vervolgens te kunnen groeien. Het werken met energie kan je hierbij ondersteunen en helpt je om de verbinding met jezelf te herstellen of te verbeteren.

Bij Praktijk Innergy kan je kiezen tussen verschillende behandelingen. Hierbij wordt er altijd gekeken naar jouw behoefte en hulpvraag en kunnen deze ook goed gecombineerd worden.

- Reiki; Een ontspannend, helend en pijn verlichtend moment voor jezelf. - Wandelcoaching; Heb jij behoefte aan een holistische coach en wil jij wandelend weer lekker in je vel komen te zitten? - Holistische Therapie; Een traject waarbij jij bewust kiest voor meer balans tussen lichaam en geest, ontspanning en het doorbreken van (oude) patronen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Innergy uit de rubriek geneeskunde uit Epe is gevestigd aan de Schrijnwerkershorst 528 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42093335.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Innergy zijn o.a. :