Pannenkoekenhuis De Veldkamp in Epe

Pannekoekenrestaurant.

Over Pannenkoekenhuis De Veldkamp

Pannenkoekenhuis De Veldkamp valt onder de rubriek restaurant in Epe.

In ons eigentijds en sfeervol ingerichte restaurant, bakken we de pannenkoeken al bijna 30 jaar, met beslag volgens traditionele receptuur. Er wordt met veel dagverse producten gewerkt. U kunt bij ons kiezen voor een traditioneel belegde pannenkoek, zoals de spek, appel of stroopvariant. Maar u kunt ook kiezen voor een eigentijdse topping als brie met walnoot en honing, een pannenkoek met een gebakken eitje of een seizoensvariant als wildragout met rode kool.

Naast de vele verschillende pannenkoeken hebben wij ook diverse eigengemaakte pizza’s, of een schnitzel met heerlijke champignonroomsaus, frietjes en salade.

Naast onze pannekoeken met stroop en dergelijke hebben we ook heerlijke hartige pannekoeken.

Ook voor feesten & partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant is onder te verdelen in twee zalen. Zo kan u met uw gezelschap rustig uw feest vieren. Mocht u met een wat kleiner gezelschap komen, hebben wij ook nog onze gezellige jachtkamer waar u op stand kunt eten. Hier hebben wij plek voor een gezelschap van zo’n 12 personen.

Voor meer informatie kunt u naar onze website: http://www.develdkampepe.nl/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pannenkoekenhuis De Veldkamp uit de rubriek restaurant uit Epe is gevestigd aan de Veldkampweg 2 in Epe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0578-611438.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Pannenkoekenhuis De Veldkamp zijn o.a. :