Monique Witteveen Voedingscoach in Heerde

Monique Witteveen Voedingscoach

Over Monique Witteveen Voedingscoach

Monique Witteveen Voedingscoach valt onder de rubriek coaching uit Epe.

Er zijn veel mensen die problemen hebben met hun gewicht.

Graag zouden ze wat kilo's verliezen, maar steeds lukt het niet of het zit er zo weer aan.

Het komt ook veel voor dat mensen te veel eten en ongezonde keuzes maken. Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond en fit lijf.

Het levert niet alleen de benodigde voedingstoffen om het lichaam gezond te houden, het verkleint daarnaast het risico op chronische ziekten, zoals obesitas(extreem overgewicht), hart -en vaatziekten, diabetes, en een aantal vormen van kanker. Ik help je graag op weg naar een gezond gewicht met gezonde en lekkere voeding. Voor wie? o voor wie via gezonde voeding en leefstijl overgewicht wil aanpakken. o voor wie ongewenste gewichtstoename een halt wil toeroepen. o voor wie problemen heeft met ondergewicht en juist wil aankomen.

Het is uitermate geschikt wanneer je gezond wilt eten (met actievere leefstijl) om je fit en vitaler te voelen. als je wilt weten of je gezond en volwaardig eet en wat eventueel beter kan. als je wilt weten wat je gewicht, vetpercentage, spiermassa en vetverdeling is. Als voedingscoach begeleid ik gezonde mensen met onder-of overgewicht. Zo begeleid ik jou stap voor stap naar een gezond eet-en leefpatroon, dit zonder diƫten of lijnen.

Wacht niet langer en maak direct een afspraak! Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Monique Witteveen Voedingscoach uit de rubriek coaching uit Epe is gevestigd aan de Rooboerskamp 34 in Heerde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81446669.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Monique Witteveen Voedingscoach zijn o.a. :

Nieuws van Monique Witteveen Voedingscoach in Heerde