In Alle Rust Coaching in Harderwijk

Welkom bij | In Alle Rust Coaching

Over In Alle Rust Coaching

In Alle Rust Coaching valt onder de rubriek coaching in Epe.

Liesbeth van der Horst is het gezicht en de drijvende kracht achter In Alle Rust Coaching. Door mijn 20 jaar werkervaring in de ggz en de studie Toegepaste Psychologie, heb ik mijn kennis steeds meer verdiept en kan ik die gebruiken en inzetten in mijn coachpraktijk. En de TotalBalance coachopleiding heeft hierin nog meer richting gegeven. Ik kan je helpen om meer rust in jouw leven te krijgen. Ik weet waar ik voor leef en dat gun ik jou ook.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je niet goed meer weet wat je doel in het leven is? Ben je even je weg kwijt, of pieker je de laatste tijd veel? Heb je moeite met keuzes maken, twijfel je vaak aan jezelf? Wellicht heb je last van stress en ben je vaak gespannen, voel je je niet energiek meer? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij In Alle Rust Coaching. Ik wil je helpen en coachen om jouw leven een stukje mooier te kleuren en om meer in balans te komen en echte rust laten ontstaan.

In mijn coachpraktijk maak ik gebruik van de TotalBalancemethode waarin mooie hulpmiddelen zitten. Hiermee ga jij ontdekken hoe je tot je bestemming gaat komen in relaties, werk, geloof en gezondheid.

Het coachtraject wordt op jou afgestemd en ontwikkelt zich gaandeweg. De lengte van het coachtraject is afhankelijk van je hulpvraag, maar je kunt uitgaan van gemiddeld 12 gesprekken.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In Alle Rust Coaching uit de rubriek coaching uit Epe is gevestigd aan de Urkmeen 24 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28336571.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij In Alle Rust Coaching zijn o.a. :

Nieuws van In Alle Rust Coaching in Harderwijk

Vandaag ben ik gaan lopen!

Vandaag ben ik gaan lopen!

Blog / Door Liesbeth van der Horst

Zie jij door de bomen je bos nog?

Zie jij door de bomen je bos nog?

Soms raak je overweldigd door alle keuzemogelijkheden die er zijn en is het lastig je eigen weg te vinden. Of zijn je omstandigheden zo ingewikkeld dat je er niet goed zelfstandig meer uitkomt.