hart for her Epe in Epe

30 minutes woman only workout te Epe

Over hart for her Epe

hart for her Epe valt onder de rubriek sportschool in Epe.

Welkom bij hart for her vestiging Epe.

Wil jij ook lekkerder in je vel komen te zitten en te blijven? Ons team staat voor je klaar.

Bij ons kan je komen bewegen in een veilige en prettige omgeving, samen met andere vrouwen met hetzelfde doel: "Gewoon jezelf zijn!" Bij ons word je weer fit in slechts 30 minuten.

Wereldwijd zie je dat waar vrouwen goed in hun vel zitten, de maatschappij in vrede is. Herken je dit: 'als het met mij goed gaat, dan gaat het thuis ook goed'. Daarom streven wij ernaar om de wereld een miljoen vrouwen sterker te maken. Dat doen we door met vrouwen leuk en effectief te sporten onder persoonlijke begeleiding. In slechts 30 minuten maak jij het verschil.

Kom gewoon bij ons zoals je bent, want zoals je bent, zo ben je goed.

Voor een proefles ben je altijd welkom. Geef je gegevens op via de website, dan nemen we contact met je op. De proefles is altijd vrijblijvend.

Afvallen met PS Food & Lifestyle bij hart for her Epe. Bij deze hart for her vestiging kun je ook terecht voor PS Food & Lifestyle. Samen met je coach naar blijvend resultaat.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

hart for her Epe uit de rubriek sportschool uit Epe is gevestigd aan de Stationsstraat 22 in Epe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0578-623241.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij hart for her Epe zijn o.a. :