Graceplace in T Harde

Praktijk voor christelijke integratieve coaching

Over Graceplace

Graceplace valt onder de rubriek coaching in Epe.

Graceplace coaching is een Praktijk voor christelijke integratieve coaching. Ik ben Marianne Zwemstra, en heb de opleiding tot Christelijke Integratieve Coach gevolgd en voltooid. Het is mijn passie anderen te begeleiden op hun weg naar herstel. Dat doe ik in een veilige setting waar professionaliteit, eerlijkheid en ruimte voor jou centraal staan. Velen zijn je al voorgegaan en hebben hun vreugde hervonden. Lees hun verhalen op mijn website!

Ben je op zoek naar een coach die werkt vanuit Bijbelse principes? Ervaar je dat je vastgelopen bent, dat je niet meer goed weet wat je wilt en wie je eigenlijk bent? Als christencoach help ik jou om op een nieuwe manier naar je situatie te kijken. Door verschillende werkvormen in te zetten, gaan we samen op ontdekkingsreis. Een reis waarin er weer hoop ontstaat om van klacht naar kracht te groeien. Je gaat je talenten ontdekken en te benutten, en je leert de pijn en moeite uit het verleden een plek te geven. Ik wil graag een stukje met je meelopen op je levensreis. Je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Graceplace uit de rubriek coaching uit Epe is gevestigd aan de Erica 6 in t Harde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39748721.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Graceplace zijn o.a. :