Frans Schimmel, Groen- en Grondwerk in Vaassen

Frans Schimmel, Groen- en Grondwerk: Met al meer dan 20 jaar ervaring specialist op het gebied van grondwerk!

Over Frans Schimmel, Groen- en Grondwerk

Frans Schimmel, Groen- en Grondwerk valt onder de rubriek grond weg waterbouw uit Epe.

Welkom bij Frans Schimmel, Groen- en Grondwerk!

Frans Schimmel uit Vaassen is met al meer dan 20 jaar ervaring specialist op het gebied van grondwerk. Cultuurtechnische werkzaamheden, de aanleg en het onderhoud van uw grasveld of het uitvoeren van grondverzet voor Frans Schimmel, Groen en Grondwerk particulieren en gemeente behoort allemaal tot ons dienstenpakket.

Hoe het allemaal begon:

Het bedrijf is in 1984 gestart met de aanschaf van een trekkertje met ploeg en frees. Frans Schimmel was toen 15 jaar oud. De eerste werkzaamheden waren het ploegen en frezen van particuliere tuinen, later kwam de vraag van hoveniers voor het egaliseren van grasvelden.

U kunt bij Frans Schimmel, Groen- en Grondwerk terecht voor; cultuurtechnische werkzaamheden voor hoveniers, groot groenvoorzieners, werkzaamheden voor loon- en grondverzetbedrijven, aanleg grasveld particulier grondwerk, grondwerk, aanleg en onderhoud van grasvelden en plantsoenen en straatwerk.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Frans Schimmel, Groen- en Grondwerk uit de rubriek grond weg waterbouw uit Epe is gevestigd aan de Eekterweg 34 in Vaassen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22419873.

Diensten en producten voor grond weg waterbouw

Trefwoorden die horen bij Frans Schimmel, Groen- en Grondwerk zijn o.a. :