Catering De Vliegende Indo in Wezep

Catering De Vliegende Indo: Cateringservice op maat.

Over Catering De Vliegende Indo

Catering De Vliegende Indo valt onder de rubriek catering uit Epe.

De drijvende kracht achter Catering De Vliegende Indo is Ron van Pieterson. Ron heeft een grote passie voor de Indische- en Nederlandse keuken. Wilt u graag een kooksessie met vrienden/collega's of een cateringservice op maat? Dan bent u bij Catering De Vliegende Indo aan het juiste adres.

De gerechten die Catering De Vliegende Indo maakt hebben een authentieke smaak. Er zal altijd altijd rekening gehouden worden met eventuele diëten en allergieën. Catering De Vliegende Indo is specialist in het verzorgen van Indonesische catering maar kookt ook Nederlands.

Wilt u de complete organisatie van uw bruiloft, feest, barbecue of receptie uitbesteden? Neemt u dan contact op met Catering De Vliegende Indo. Er kan op iedere locatie gekookt worden.

Wilt u echt genieten van diverse Indonesische gerechten? Laat Catering De Vliegende Indo u dan verassen.

Heeft u een vraag aan Catering De Vliegende Indo? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Catering De Vliegende Indo uit de rubriek catering uit Epe is gevestigd aan de Vlasakker 17 in Wezep. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20411469.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Catering De Vliegende Indo zijn o.a. :