Bed & Breakfast De Rozenkamp in Epe

Welkom bij Bed & Breakfast De Rozenkamp!

Over Bed & Breakfast De Rozenkamp

Bed & Breakfast De Rozenkamp valt onder de rubriek hotel uit Epe.

B & B De Rozenkamp is van alle gemakken voorzien. Het gastenverblijf heeft een eigen entree, 2 aparte slaapvertrekken, een badkamer met regen en handdouche, wastafel en op de gang een apart toilet. Naast de badkamer bevindt zich ook een sauna. De woonkamer is een open ruimte met een vaste trap naar de slaapvide met een dakraam. U beschikt over een eigen terras/tuin met veel privacy en uitzicht op de prachtige landerijen.

De Rozenkamp biedt u een prima uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen. In het natuurgebied De Dellen kunt u nog heerlijk fietsen en wandelen zonder iemand tegen te komen. De Renderklippen dat door een schaapskudde in stand wordt gehouden. De schaapskooi staat langs de Elburgerweg.

Onze prijzen kunt u terugvinden op de site, onze prijzen zijn inclusief een heerlijk ontbijt en toeristenbelasting, daarnaast is de koffie en thee vrij in gebruik.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op onze website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed & Breakfast De Rozenkamp uit de rubriek hotel uit Epe is gevestigd aan de Rozenkampweg 4 in Epe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0578-617456.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed & Breakfast De Rozenkamp zijn o.a. :